‘OnePlus 6T McLaren krijgt 10 GB werkgeheugen’

'OnePlus 6T McLaren krijgt 10 GB werkgeheugen'
De mogelijke speciale editie gaat echt iets toevoegen.

Eerder deze week werd bekend dat OnePlus en McLaren de handen ineen slaan. Wat de twee samen gaan betekenen is nog niet bekend, maar de geruchten duiden erop dat we in elk geval een speciale OnePlus 6T gaan krijgen. Een zogenaamde ‘McLaren Edition’.

Deze OnePlus 6T McLaren zal niet alleen een puik uiterlijk en een mogelijk speciaal thema krijgen. Volgens het Aziatische MySmartPrice krijgt de smartphone daadwerkelijk een technische upgrade. Waar de reguliere OnePlus 6T het moet stellen met 6 of 8 GB werkgeheugen, krijgt de OnePlus 6T McLaren maar liefst 10 GB werkgeheugen volgens de bron.

De opslagcapaciteit zou 256 GB bedragen. Dat is gelijk aan het huidige topmodel van de OnePlus 6T. Het aantal smartphones met 10 GB RAM geheugen kun je op één hand tellen. Van de grote bekende merken heeft alleen Xiaomi een toestel op de markt met deze capaciteit, het gaat hier om de Xiaomi Mi Mix 3.

Binnenkort weten we meer over die zogenaamde OnePlus 6T McLaren. Hou er wel rekening mee dat de portemonnee getrokken mag worden voor zo’n (gelimiteerde) editie.

UPDATE: het is officieel, klik verder voor alle info over de OnePlus 6t McLaren Edition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *