‘OnePlus 7 krijgt ook uitschuifbare camera’

OnePlus 7
Het is de vraag van 2019: wat gebeurt er met de notch?

Bij OnePlus lijkt de vraag zelfs: wat gebeurt er met de frontcamera. Als de laatste lekken betrouwbaar zijn, dan komt het erop neer dat OnePlus de frontcamera helemaal achterwege laat. Geen notch, geen cameragat én geen andere andere uitsparingen. Maar wacht eens even, geeft de case nu weg wat OnePlus van plan is?

Dat zou zomaar kunnen, want als je goed kijkt zie je raad een rond en een ovaal gat. Zou de OnePlus 7 soms een uitschuifbare camera krijgen? Die zagen we ook al bij de Oppo Find X en laat Oppo nu het moederbedrijf van OnePlus zijn. Dan is de vraag: krijgt de OnePlus een gemotoriseerd systeem of moet je ‘m handmatig open schuiven.

De gelekte afbeelding staat vooralsnog op zichzelf, dus we weten nog niet hoe betrouwbaar het is en of OnePlus daadwerkelijk voor deze aanpak kiest. Over drie of vier maanden weten we waarschijnlijk meer.

Nog geen reacties

  1. Ik wil graag een S10 zonder front camera en een hele scherm. Dat zou toch ideaal zijn? Wie wilt er nu een front camera in 2019… van mij mag die wel wegblijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *