OnePlus 7 Pro heeft één van de mooiste schermen

Dit weten we over de OnePlus 7 lancering
Gamen of video’s bekijken op een OnePlus 7 Pro moet een feestje worden.

De nieuwe toestellen zijn nog niet aangekondigd of OnePlus komt al met de eerste officiële info met betrekking tot de OnePlus 7 Pro. Het techbedrijf laat weten dat DisplayMate de smartphone heeft gekroond met een A+ Top Tier Display Rating. Dit betekent dat de smartphone tot de top behoort als het gaat om kwaliteit van het scherm.

Op alle vlakken scoorde de OnePlus 7 Pro volgens de onderzoekers uitstekend. Bijvoorbeeld op het gebied van helderheid, contract, scherpte en pixeldensiteit. OnePlus laat weten dat het scherm volledig gepersonaliseerd kan worden qua kleurtemperatuur en kalibratie. Is de OnePlus 7 Pro uit de doos niet naar je smaak, dan is dit dus nog handmatig aan te passen.

Naast een fraai scherm, heeft de OnePlus 7 Pro ook een ‘Safety for Eyes’ certificaat gekregen van het onafhankelijke VDE Testing and Certification Institute. In je bedje ’s avonds bladeren door je Instagram-feed of de laatste memes op 9GAG bekijken moet dus in alle rust kunnen zonder dat je ogen dit als vervelend gaan ervaren.

Op het launch event wil OnePlus verder inzoomen op de schermkwaliteit van de OnePlus 7 Pro. DisplayMate Technologies zal op 14 mei ook een uitgebreid artikel publiceren met de volledige bevindingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *