OnePlus-smartphone vliegt in de fik, dit zegt OnePlus

OnePlus-smartphone vliegt in de fik, dit zegt OnePlus
Het Chinese techbedrijf heeft gereageerd op de kwestie.

OnePlus kwam recent negatief in het nieuws. Afgelopen woensdag deelde een journalist uit India het verhaal van van een ontplofte OnePlus-smartphone. Het ging niet om een recent model, maar om een meer dan vijf jaar oude OnePlus One. De allereerste smartphone van Chinese techbedrijf.

De smartphone zou zomaar in de fik zijn gevlogen. Volgens de gebruiker was de telefoon uitgeschakeld en niet aan het opladen. Het gebeurde in de vroege morgen en hij werd wakker door het incident. De kamertemperatuur waar de telefoon lag was met 19 graden Celsius normaal te noemen.

Dat valt te lezen in een e-mail verzonden aan het OnePlus Care team. In een publiek statement stelt OnePlus India de zaak erg serieus te nemen. Het bedrijf laat weten contact te hebben opgenomen met het slachtoffer en het incident te onderzoeken.

Voor OnePlus is India na China één van de belangrijkste landen waar het merk operationeel is. De dit jaar voorgestelde OnePlus 7-serie werd dan ook live tijdens een event in een stad in India aan het publiek voorgesteld. Dit geval lijkt echter op een uitzondering. De toestellen van het merk staan nu niet bepaald bekend als ontvlambaar.

Lees ook: OnePlus 7 Pro – Apparata review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *