‘Oorspronkelijk Galaxy S8 concept gelekt’

Galaxy S8
Ben jij blij dat ze er van af hebben gezien?

De Galaxy S8 is inmiddels enkele dagen op de markt en heeft al vele verkooprecords verbroken. Ondanks wat kleine probleempjes hier en daar zijn de meeste reacties erg lovend. Het is moeilijk voor te stellen dat Samsung haar nieuwste vlaggenschip met het Infinity Display in eerste instantie minder innovatief had ontworpen.

Uit de gelekte patentschetsen blijkt echter dat niets minder waar is. Oorspronkelijk lijkt Samsung namelijk het idee gehad te hebben om de fysieke homeknop te behouden, waardoor er alsnog een aardige rand aan de onderkant van het toestel gepositioneerd zou zitten.

Of je onderstaand concept mooier vindt of niet, het is duidelijk dat Samsung nog heel wat last-minute werk heeft moeten verschaffen. Zo heeft de tech-gigant de vingerafdrukscanner moeten verplaatsen (deels door tijdsdruk) naar de achterkant, omdat deze normaal verwerkt zou zitten in de fysieke homeknop. Klein minpuntje is dat je nu wel iets vaker je lens schoon moet maken.

Natuurlijk is het niet heel gek dat Samsung verschillende concepten op het schetsbord heeft gehad voor de Galaxy S8. Het is echter interessant om te zien hoe het vlaggenschip eruit zou hebben gezien als er gekozen was voor dit alternatief.

Bekijk en oordeel zelf: heeft Samsung de juiste keuze gemaakt?

Galaxy S8 concept

Eén reactie

  1. “Oorspronkelijk lijkt Samsung namelijk het idee gehad te hebben om de fysieke homeknop te behouden, waardoor er alsnog een aardige rand aan de onderkant van het toestel gepositioneerd zou zitten.”

    Onzin. Google maar eens… even hoog als de versie die ze hebben uitgebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *