Op deze datum komt Minecraft naar de Nintendo Switch

Minecraft
Ook de komst van andere games werd aangekondigd door Nintendo.

Het populaire bouwspel Minecraft komt naar de Nintendo Switch. De game is al beschikbaar op diverse platformen en straks dus ook op de nieuwste gamecomputer van Nintendo. Minecraft zal vanaf 11 mei beschikbaar zijn. Daarnaast heeft Nintendo aangekondigd dat ARMS in juni naar het apparaat komt en Splatoon 2 in juli. Daarnaast komen er dit jaar ook nog twee nieuwe Sonic-games.

Minecraft op de Nintendo Switch biedt een uitgebreide multiplayer-ervaring. Het is mogelijk om tot acht spelers online een wereld te bouwen. Daarnaast zijn er ook splitscreen mogelijkheden. Je kunt met maximaal vier spelers een game in splitscreen spelen. Minecraft op de Switch krijgt daarnaast een unieke touch. Zo kunnen bekende personages uit Super Mario worden ingezet in het spel.

Naast de aankondigingen als het ging om de games maakte de Japanse gamegigant ook nieuws bekend als het gaat om accessoires. Er komt in juni een batterypack voor de controllers. Nintendo heeft niet bekendgemaakt in hoeverre de batterijduur toeneemt met de batterypack. Het pack voor de Joy-Con werkt middels AA-batterijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *