Op deze Rotterdamse vlakte strijkt The Grand Tour neer

Jeremy Clarkson in auto voor The Grand Tour

Heel veel Nederlandse liefhebbers van Clarkson, Hammond en May kregen deze week een strenge Engelse dame aan de lijn. Waarom?

Deze fans hadden zich geregistreerd om opnames van The Grand Tour in Rotterdam bij te mogen wonen. Wat bleek? Iedereen werd nagebeld door The Grand Tour. Zo ook ik. Een Engelse dame stelde lastige vragen over Top Gear of beter gezegd diens opvolger The Grand Tour. Wat vind je zo leuk aan het programma? Wat is favoriete onderdeel? Wat vind je goed aan het programma. Dat soort vragen dus.

Het bleek een soort van test te zijn. The Grand Tour wil er zeker van zijn dat er alleen echte fans naar opnames van het programma komen. De antwoorden konden de dame bekoren. Ticket in the pocket? No sir, we gaan straks een selectie maken. Hou vooral uw mail in de gaten!

Vandaag zat het verlossende mailtje in de inbox. Twee kaartjes. Een voor mezelf en een voor een gast. Of ik maar vooral een vrouw als gast wilde meenemen, om de verhouding m/v een beetje op peil te houden.

The Grand Tour strijkt neer op Tweede Maasvlakte

In de mail stond ook vermeld waar The Grand Tour in Rotterdam neerstrijkt. En de locatie is best verrassend: De Tweede Maasvlakte. Later bedacht ik me dat die keuze eigenlijk best logisch is. Enorm veel ruimte voor de megatent. Genoeg parkeerplaatsen en misschien ook wel genoeg ruimte om wat auto’s te laten razen.

Geluksvogels die een kaartje hebben moeten om 12.00 zaterdag 22 oktober aanwezig zijn. De opnames duren tot 19 uur. Veel staan, dus adviseert The Grand Tour lekker schoeisel. Het kan warm binnen worden, dus kleed je niet al te warm.

We hebben er zin in! Check hier nog de trailer.

Amazon maakt net als Netflix ook steeds vaker zelf tv-series. Op 18 november start The Grand Tour –in 4k– met onze helden Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. Op dit moment is Amazon Prime Video in Europa alleen in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Oostenrijk beschikbaar.

Vandaag werd overigens ook bekend dat Netflix een Nederlandse Original gaat maken.

4 reacties

  1. Die mevrouw heeft mij niet gebeld, maar gewoon de kaarten gemaild. Algemeen bekend blijkbaar dat ik hun belangrijkste toeschouwer ben. Zurecht! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *