Op deze site kun je internetten alsof het de 90s zijn

oldweb yahoo
Google toen het nog een universiteitsprojectje was en Facebook toen het nog ‘TheFacebook’ heette. Ga terug in de tijd met deze briljante site.

De jaren negentig waren in veel opzichten een fantastisch tijdperk. We dachten met zijn allen dat de economische groei nooit zou stoppen, terrorisme bestond alleen in de derde wereld, 2pac en Biggie leefden nog, en wie als een waanzinnige in het rond stuiterde op de dansvloer was niet waanzinnig, maar een gabber. Er is echter één opzicht waarin 2015 wel degelijk beter is dan 1998 en dat is de technologie.

OldWebToday is volledig toegewijd aan zijn missie om jou een jaren ’90 internetervaring te bieden. Zo toegewijd dat de pagina’s tergend sloom laden. De site is gebouwd door developer Ilya Kreymer en biedt een authentiek kijkje in het internetgebruik van een jaar of 20 geleden. Voor wie zich die tijd kan herinneren valt op hoeveel er veranderd is, maar ook hoe onopgemerkt dat is gegaan. Wie het niet heeft meegemaakt kan zich verbazen over fenomenen als Netscape, het begin van Facebook, of de allereerste versie van Safari.

Neem hier een kijkje.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *