Opvolger HTC One: realistische renderings

HTC M8 rendering
Dat er een opvolger voor de HTC One in de pijplijn zit is inmiddels geen verrassing meer, er lekken immers aan de lopende band allerlei beelden uit. Probleem daarbij is dat ze eigen over het algemeen nogal vaag en onscherp zijn. Iemand is gelukkig zo aardig geweest om alles op een rijtje te zetten en te combineren in een aantal rederings.

Op basis van alle beelden en informatie die tot nu toe gelekt is, heeft de uit Beiroet afkomstige Hamdir deze renderings gemaakt. We zien, uiteraard, twee camera’s aan de achterkant en een dubbel LED flitser.

Ook is duidelijk te zien dat bij de opvolger van de HTC One de knoppen niet meer onder het scherm zitten, maar in het scherm verwerkt zijn. De grootste vraag met betrekking tot deze telefoon is op dit moment eigenlijk de naam.

Op dit moment staat deze telefoon voornamelijk bekend onder zijn codenaam, M8, maar de productieversie gaat waarschijnlijk One+ of One Two worden. Nog even geduld, want de onthulling zou pas volgende maand plaatsvinden. (via: xda-developers.com)

[lg_folder folder=”HTC/0_divers/HTC_M8_renderings/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Was eigenlijk op deze aan het wachten maar trok het niet langer met m’n kapotte One X. Heb nu een losse Nexus 5 gekocht 🙂

    Ga ik vast geen spijt krijgen zo te zien. Prima toestel verder zo’n One, maar had wel ander design verwacht, puur om het spannend te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *