Opvolger Motorola met bizar uithoudingsvermogen gelekt

Motorola
Zit er een accuduur in van 4 dagen in het nieuwe toestel?

Hoewel de Moto Z Play niet een heel populair toestel lijkt te zijn in de Nederlandse markt, valt het toestel zeker te prijzen. De midranger combineert aantrekkelijke specs met een modulair design én een indrukwekkende accuduur. De eerste gelekte afbeeldingen van haar opvolger lijkt erop dat Motorola vasthoudt aan het motto ‘never change a winning team’.

De Moto Z2 Play lijkt namelijk erg op zijn voorganger: in plaats van een vierkante is er nu een ronde homeknop aanwezig. Verder valt te zien dat de zijkanten wat ronder afgewerkt zijn dan bij het origineel, maar niet te drastisch. Dat kan ook niet, aangezien het toestel anders geen gebruik meer kan maken van de innovatieve Moto Mods.

Qua specificaties is er nog niets officieels te melden. Het 5,5 inch full-hd-scherm zal grotendeels intact blijven en de midrange specs van de Moto Z Play met een Snapdragon 625-chipset, 3GB RAM en 32GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen krijgen hoogstwaarschijnlijk een kleine update.

Moto Z2 Play

Interessanter is in hoeverre de grote 3510 mAh accu van een upgrade kan worden voorzien. Bij normaal gebruik houdt de smartphone het namelijk 2 dagen uit. We zijn dan ook benieuwd of Motorola er wederom een schep bovenop kan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *