Origineel: Bitcoin als Sinterklaas of kerstcadeau

Origineel: Bitcoin als Sinterklaas of kerstcadeau
Vergeet luchtjes, een waardebon of een nieuwe game. Crypto’s weggeven is pas origineel.

Zelf cryptobezitter en je vindt het lastig om een ander te overtuigen? Een kennis, vriend of familielid introduceren in de wereld van cryptocurrency is perfect door zelf iets weg te geven.

Je kunt zelf een wallet voor iemand maken en Bitcoin op de wallet zetten, of je maakt gebruik van een dienst als bijvoorbeeld Coingarden. Dit platform verkoopt crypto cadeaubonnen in Nederland en zijn precies op tijd met de lancering zo vlak voor de feestdagen.

Een Cryptokado, zoals het product heet, kopen kan via de webshop van het bedrijf. Prijzen beginnen bij 15 euro. Coingarden is zeker niet de eerste partij met crypto waardebonnen. Wie crypto giftcard op Google zoekt krijgt tal van resultaten te zien.

Een voordeel van de huidige koerswaarde is dat je nu meer Bitcoins kunt kopen in vergelijking met vorig jaar voor een klein bedrag. Het nadeel is dat de ontvanger misschien sceptisch kan zijn, dit jaar is alles behalve positief geweest voor de koers.

Let wel goed op waar je zo’n waardebon koopt. De wereld van cryptocurrency kent veel scammers die juist met deze feestdagen je proberen te misleiden. Een leuk idee zo’n crypto waardebon, of toch maar een traditionele cadeaukaart dit jaar?

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *