Oud vs nieuw: gelekte LG G6 zij aan zij met voorganger

LG V20
Het uiterlijke verschil tussen de twee vlaggenschepen is duidelijk te zien.

De lek-trend rondom LG lijkt van geen ophouden te weten. Waar we eerder al berichtten over de gespotte opvolger van de LG V20, daar hebben we nu al een beeld van hoe de nieuwe LG G6 eruitziet. Op de onderschepte foto’s van Weibo valt te zien dat het nieuwe vlaggenschip makkelijk te onderscheiden is van de LG G5.

Hoewel het G6-scherm met een flinke 5,7 inch een stuk groter is dan het 5,3 inch-scherm van de G5, is het toestel slechts enkele millimeters langer en breder dan zijn voorganger. Dit komt voornamelijk door de veel smallere randen, vergelijkbaar met de transformatie van de Galaxy S7 naar S8.

LG G5 vs LG G6

Door de gelekte afbeeldingen hebben we ook een beter beeld hoe de 18:9 aspect ratio (met als koosnaam ‘Univisium’) van de LG G6 er nu precies uitziet. Hoewel er een duidelijk verschil te zien is met de LG G5, zijn we niet meteen ondersteboven van de verschillen tussen de twee.

LG G6 render

Daarnaast heeft bekende lekker Evan Blass een render geplaatst op Twitter met daarop het uiterlijk van de LG G6 vanuit alle hoeken bekeken. De officiële onthulling van het vlaggenschip laat niet lang meer op zich wachten. Op 26 februari tijdens het Mobile World Congress weten we alles over de LG G6, en of het marketingteam haar taak goed heeft uitgevoerd.

Eén reactie

  1. Prima alternatief als de S8 niet datgene is wat sommigen hopen …

    Mooie van Android, als de ene je niet aan staat kan je altijd kiezen uit een handvol andere premium smartphones die je wel aanspreekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *