‘Plastic OLED-schermpje voor de Samsung Note III’

Samsung Galaxy Note 3
Samsung komt in het laatste kwartaal van 2013 met de Note III op de markt, en voor deze smartphone kiezen de Koreanen waarschijnlijk NIET voor een display van glas. Wordt dit de eerste Samsung die rondom van plastic is?

Om bij een oled-scherm terug te schakelen naar plastic lijkt misschien een stap achteruit, maar dat is het allerminst. Plastic heeft een groot aantal voordelen. De schermen vallen namelijk minder dik uit, wat meer batterijruimte oplevert, en nog fijner: het barst minder snel.

Hieronder de verschillen tussen LCD, OLED en UBP OLED:

Plastic OLED-schermpje voor de Samsung Note III

Volgens de bronnen van SamMobile wordt de Galaxy Note III het eerste toestel waarop ze het zullen toepassen. De aankondiging zal waarschijnlijk plaatsvinden op IFA 2013, de technologiebeurs in augustus. Ook denkt men dat de Note III een 6-inch, pardon, 5,99-inch scherm krijgt.

De specs, zoals oled-a.org ze verwacht.

Plastic OLED-schermpje voor de Samsung Note III

Nog geen reacties

  1. ik heb de Note II en dit is een heerlijk apparaat, de batterij is nu al goed voor 2d mee te gaan terwijl je het toestel ook effectief gebruikt, als ze dit klaarspelen en er dus een batterij kunnen inproppen die een week meegaat zoals men Nokiaatje in de tijd. MOOI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *