Poco F1: high-end hardware voor betaalbare prijs

Poco F1: high-end hardware voor betaalbare prijs
Precies wat je nodig hebt.

Xiaomi is weer eens aan zet met een nieuwe smartphone. Dit keer geen vlaggenschip, maar een mid-range smartphone met vlaggenschip kwaliteiten. Iets dat we niet heel vaak zien. Het toestel gaat gebukt onder de naam Poco F1. Visitekaartje van dit moois is een Snapdragon 845 processor met een kloksnelheid van 2.8Ghz. Waarden die we vooral bij smartphones in een duurder segment zien. Poco is een nieuw submerk van Xiaomi, wat staat voor high performance in een betaalbaar jasje

De nieuwe Poco F1 heeft een 6.18-inch display met dunne randen en een notch. Op de achterkant zit een dubbele 12 en 5-megapixel camera verwerkt. Aan de voorkant huist een 20 megapixel selfie camera. De power is afkomstig van een 4.000mAh batterij. De Poco F1 wordt in meerdere opslagvarianten op de markt gebracht. Er is keuze uit een 6 GB RAM met 64 GB opslag, 6 GB RAM met 128 GB opslag of 8 GB RAM met 256 GB opslag. Om ervoor te zorgen dat de smartphone het niet warm krijgt heeft Xiaomi waterkoeling toegepast met een koperen heatsink.

Prijzen beginnen bij omgerekend 300 dollar. De marktlancering is in India en het ding komt ook naar de rest van Azië en Europa. De 6GB/128GB kost omgerekend 343 dollar en het 8GB/256GB model omgerekend 429 dollar.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *