Pokémon Go krijgt legendarische Pokémon voor 2018

Speel jij 't nog?
En dat is hartstikke gaaf!

PokémonGo is leuk, maar in de echte Pokémonspellen heb je veel meer variatie en hoef je niet elke keer dezelfde Sentret of Pidgey te vangen. Maar daar komt waarschijnlijk verandering in.

Op Valentijnsdag kwam de tweede generatie Pokémon naar het spel, maar alsnog is er weinig variatie te vinden. Ook missen er nog een heleboel Pokémon van zowel generatie twee als een. Van generatie een missen we eigenlijk alleen nog de legendarische Pokémon, maar daar komt snel een eind aan.

Niantic directeur John Hanke heeft namelijk in een interview tegen WIRED Duitsland vertelt dat deze legendarische pokémon voor 2018 in het spel kunnen zitten.

Maar wordt niet meteen te enthousiast, want het is nog niet helemaal definitief en er is ook nog geen exacte datum bekend.

John Hanke heeft wel gehad over mogelijke Pokémon die een kans maken om in het spel te komen. Naast Mew en Mewtwo, zullen ook Articuno, Zapdos en Moltres verschijnen in het spel.

Het is natuurlijk al lastig om zomaar Pokémon toe te voegen aan PokémonGo, maar ze moeten ook wel passen in de game. In de orginele Game Boy versie van Pokémon waren deze vijf Pokémon niet alleen zeldzaam, maar ze hadden ook een eigen verhaal. Daarnaast waren er ook maar een van elk en dat is een beetje lastig in PokémonGo, dat er juist om draait zoveel mogelijk Pokémon te vangen.

Hoe alle elementen van de legendarische Pokémon in een game moet stoppen is dus nog best lastig. Misschien dat het daarom nog zo lang duurt voordat we deze legendarische Pokémon daadwerkelijk in het spel tegenkomen.

Als de Pokémon echt in het spel terechtkomen, dan kan het een van de drie grote updates zijn die directeur Hanke heeft beloofd.

Eén reactie

  1. Ik begreep dat de introductie van deze legendarische Pokemon ook in combinatie met met een evenement of een andere dergelijke vorm van grote samenkomen van spelers te worden gedaan. Organiseren van een evenement op dat formaat zou ook wel een tijd kosten. Maar het kunnen speculaties zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *