‘Pokémon the Movie’ is tranentrekkende nostalgie (trailer)

Ash' eerste ontmoeting met Pickachu was redelijk pijnlijk
De origin-story van Ash en Pickachu krijgt een unieke draai.

De eerste trailer van de aankomende Pokémon-film genaamd ‘Pokémon the Movie: I Choose You!’ is recentelijk gedropt en wij van Apparata hadden even iets in ons oog zitten… Het nostalgische verhaal zal een hervertelling worden van Ash’s origine en de eerste ontmoeting tussen de Poké-vanger en zijn iconische Pickachu.

Ik was slechts een paar jaar oud toen Pokémon voor het eerst werd uitgezonden, maar ik zal niet alleen voor mezelf spreken als ik zeg dat de aandoenlijke anime-monstertjes een impactvol deel van mijn jeugd zijn. Met Pokémon GO werd een deel van die nostalgische snaar geraakt, maar de aankomende anniversary-film (Pokémon bestaat 20 jaar) lijkt volledig te focussen op die eerste aanrakingen met het rijke universum van Ash and friends.

[gv data=”r12w4iRBLp4″][/gv]

Althans, we zien een hoop vrienden van Ash, maar de twee meest iconische vrienden lijken absent. Brock en Misty zijn namelijk nergens te bekennen. Wel heeft Ash allemaal mooie momenten met Pickachu en ook Charmander lijkt een storyline te krijgen. Hoe dan ook, we zullen over een kleine maand van I Choose You! kunnen genieten, want dan komt de Pokémon-film uit. Selecte bioscopen zullen de film ook in Nederland laten zien.

Heb jij zin in de aankomende origin-story van Ash of ben je een beetje klaar met Pokémon en alle films, uitbreidingen en hervertellingen? Laat het weten in de comments. En nu we het toch over Pokémon hebben, check hier wat voor plannen Niantic heeft voor Pokémon GO. Is zelfs Pokémon GO niet genoeg Pokémon voor jou? Misschien is dit horloge dan wel iets voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *