Powrtab: de wegwerpbatterij voor je smartphone

Powrtab: de wegwerpbatterij voor je smartphone
Opladen en weer weggooien.

Je kent het wel; je gaat op reis maar vergeet je telefoon op te laden. Het is al helemaal een ramp als je reis langer duurt dan gepland, want je telefoon is bijna leeg. Gelukkig is daar nu een oplossing voor.

De Powrtab is, zoals de titel al zegt, een wegwerpbatterij voor je smartphone. Elke batterij kan ervoor zorgen dat je je smartphone tot wel vier uur langer kan gebruiken en je kunt er ook draadloze koptelefoons mee opladen. De zogenaamde ‘shelflife’ van de Powrtab is 5 jaar dus je kunt hem gerust een aantal jaar in je tas laten liggen.

Het is duidelijk te merken wanneer de wegwerpbatterij op is. Als je hem in plugt, krijg je geen notificatie dat je telefoon aan het opladen is.

De batterijen zijn 100% recyclebaar. De behuizing van de batterij is gemaakt van een biologisch afbreekbaar karton dat gerecycled of gecomposteerd kan worden. Verder kun je ook de batterij van de Powrtab zelf recyclen.

Je kunt de Powrtab gebruiken voor smartphones met zowel een USB-C aansluiting als een Lightning aansluiting.

Voor het beste oplaadresultaat zet je de smartphone op een spaarstand of op vliegtuigmodus en laat je hem even met rust. Zo haal je het meeste uit je Powrtab, waardoor je later weer meer kan doen met je telefoon.

Voor een verpakking met 12 Powrtabs betaal je $49,99 exclusief verzendkosten. Je kunt de Powrtabs ook aanschaffen in een verpakking met 6 of 3 batterijen op de website.

5 reacties

  1. slecht idee is ook een understatement….. Waarom koop je gewoon geen powerbank… Desnoods op solar energie… Shit…Zelfs een opwindbare powerbank zou nog een beter idee zjin.

  2. Ze zijn vrij duur en er staat nergens concreet hoeveel mAh lading ze leveren. Alleen de kreet ‘up to 4 hours of battery life’ wat volgens mij dus geen ene reet voorstelt. Voor het geld van 3 powertabs heb je al een kleine herbruikbare powerbank die je een volledige acculadig erbij geeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *