Prijs Apex Legends Battle Pass en nieuwe Legend bekend

Eindelijk weten we meer
Het is eindelijk bekend!

De laatste tijd doet Fortnite vooral een hoop om dichter bij Apex te kunnen komen, maar vandaag laat Respawn zien dat ze ook naar hun concurrenten bij Epic Games hebben gekeken. De prijs van de aankomende Battle Pass is namelijk uitgelekt, evenals de eerste nieuwe Legend die bij de release van de pas beschikbaar zal worden gemaakt.

De productpagina van lanceerplatform Origin was een korte tijd verrijkt met een onbekend aanzicht, zo zagenmeerdere Reddit-gebruikers. Na een korte tijd werd de pagina weer verwijderd. Niet alleen werd de prijs van de aankomende premium pass getoond, maar we kregen tevens de eerste nieuwe Legend te zien.

Tot dusver wisten we nog niet hoeveel Respawn zou gaan vragen voor hun Battle Pass, maar nu is het bekend: 950 Apex Coins. Dat zijn toevallig net zoveel in-game tokens als bij Fortnite en ook de prijs van die tokens is identiek. Omgerekend kost het meedoen aan het eerst seizoen daarmee (maximaal) €9,49 euro. Als je grotere bundels Apex Coins koopt dan kost een Battle Pass minimaal €8,26. Dan moet je wel bereid zijn om €99,99 euro neer te tellen voor 11.500 tokens.

Naar het kort zichtbaar zijn van de Battle Pass werden we ook geïntroduceerd met het eerst nieuwe personage aan de gigantisch populaire game. Octane zal inderdaad bij het lanceren van het eerste seizoen beschikbaar zijn. Dat wisten we namelijk stiekem al, toen 11 karakters lekte inclusief een indicatie van hun abilities. Die karakters, inclusief de beschrijving van Octane, vind je in dit artikel.

Apex Legends is in beginsel gratis, maar met echt geld kunnen spelers Apex Coins kopen. Die kunnen dan weer geïnvesteerd worden in een Battle Pass, skins en nieuwe Legends. Die laatste twee features kunnen ook met in-game geld verdiend worden, maar de Battle Pass moet met echt geld aangeschaft worden. Eigenaren van die pass krijgen toegang tot speciale skins.

Of de Legend Octane ook achter deze pay-wall verborgen zit, is nog niet bekend. Ook weten we nu nog niet zeker wanneer Apex daadwerkelijk verrijkt wordt met het eerste seizoen. Dat zou daarentegen pas na een volgende grote update gebeuren.

Op Apparata hebben we allerlei guides voor je klaar staan om je Apex-kwaliteiten te verbeteren. Voordat Octane uitkomt kun je wellicht wat in-game geld investeren in een van de twee andere unlockable personages. Maar welke dan? Tevens leg ik in dit artikel uit hoe de guns in Apex werken (vergeleken met PUBG en Fortnite). Tot slot hebben we voor de echte beginners in deze guide 7 basistips op een rijtje gezet.

Foto @ResponNrfWingman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *