Prijzen Samsung Galaxy S20 serie gelekt

Ook de prijs van de Samsung Galaxy Z Flip ligt op straat en dat is schrikken.

In aanloop naar de geplande lancering van de Samsung Galaxy S 20 serie en Samsung Galaxy Z Flip, gepland voor 11 februari, zijn er al veel specificaties gelekt. Vanaf nu kan de prijs aan het rijtje met lekken worden toegevoegd.

De bron van het lek is een betrouwbare, Max Weinbach van XDA-developers heeft al een serie betrouwbare primeurs op zijn naam. Op Twitter deelt hij de informatie over prijzen die hij heeft.

Verder geeft hij aan dat er ook 4G-versies van de smartphones komen. Hij verwacht dat deze zo’n $ 100,- goedkoper zullen zijn.

Als we ervan uitgaan dat de Samsung Galaxy S20 de opvolger wordt van de Samsung Galaxy S10 e en de Samsung Galaxy 20+ het vervolg is op de Samsung Galaxy S10 kunnen we concluderen dat de basis zo’n $ 150,- hoger ligt dan de introductie van de S10-serie (in 4G-versie).

Als de Samsung Galaxy S20 Ultra de opvolger van de Samsung Galaxy Note 10 moet zijn is het prijsverschil daar wel groot. De Note 10 werd namelijk geïntroduceerd vanaf EUR 949,-.

Overigens merkt Weinbach op dat hij verwacht dat de prijzen voor introductie nog kunnen wijzigen. Toch blijven de kopers die op een voordelige verbetering hadden gerekend teleurgesteld achter en die teleurstelling lees je in de Twitter-draad. Weinbach stelt dat de nieuwe toestellen verrassend goede specificaties krijgen. Hij vindt de prijsstijgingen dan ook te verdedigen.

Opvallend is dat de Samsung Galaxy Z Flip, als we die vergelijken met de de Samsung Galaxy Fold, juist flink lager geprijsd is dan haar voorganger. Deze is namelijk nog maar net in Nederland verkrijgbaar tegen een introductieprijs van € 2.020,-.

Voor zover bekend zijn de Nederlandse/Europese prijzen nog niet gelekt.

6 reacties

  • @kp92: mijn S8 gaat naar mijn vrouw, zij laat die van haar elke zoveel tijd vallen en is nu bijna stuk.
   De S10 5g is vrijwel net zo duur.
   En waar ik werk in Zurich en waar ik woon, iets verder op, hebben we 5g bereik en ik heb unlimited internet incl 5g in mn bundel.
   Van de eerste S20+ 5g zal ik er dus een kopen. Ik zie weinig concurrenten die hetzelfde bieden voor minder.

 1. Ik denk gewoon: Nieuwe telefoons = oudere telefoon in de budgetbakken! 😀
  Zelfs voor gaming hoef je maar 1/3d van die nieuwe telefoon te spenderen om er goed van te kunnen genieten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *