Problemen met touchscreen OnePlus? Deze update fixt het

Problemen met touchscreen OnePlus? Deze update fixt het
Het wordt vandaag tropisch warm en dat is voor veel OnePlus One-gebruikers slecht nieuws. Het touchscreen van dat toestel werkt namelijk belabberd als de telefoon warmer wordt.

Die conclusie werd al veelvuldig getrokken op internetfora, maar inmiddels heeft ook OnePlus zelf toegegeven dat er ‘kleine’ problemen zijn. Klein is blijkbaar relatief, want een snelle check op Google leert ons dat je tientallen resultaten krijgt als je zoekt op ‘OnePlus touchscreen issues’. Het scherm zou aanrakingen niet meer registreren als de telefoon te warm wordt.

Het is dan ook te hopen dat de oplossing van de Chinese fabrikant daadwerkelijk zorgt voor een beter functionerend touchscreen. OnePlus komt binnenkort namelijk met een firmware-update, die het bedrijf heeft ontwikkeld met Synaptics. Zij leveren het touchscreen voor het Chinese toestel. Heb je vervolgens toch nog problemen, dan kun je dat hier melden.

Nog geen reacties

  1. is niet perse als het scherm te warm wordt hoor… Mijne heeft er dan nooit last van, alleen heel soms als de batterij mega laag is. Dan wil die nog wel eens moeilijk doen maar met een reboot is dat snel verholpen

  2. Tientallen van totaal miljoenen toestellen… ja, dat is een klein aantal. Elk bedrijf omschrijft het vervolgens als;
    “A small number of people …..”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *