Raar, Periscope kijken op je Apple TV?

Dit is dus raarrrr
Je hebt goede ideeën en je hebt wat minder goede ideeën. Een van de verwachte nieuwigheden voor de nieuwe Apple TV is dat je er apps op kunt gaan draaien. De eerste zal dan Periscope zijn en dat is dus een minder goed idee. Vreemd.

Laten we eerst bij de geruchten beginnen. Iedereen is er inmiddels wel een beetje van overtuigd geraakt dat Tim Cook vanavond, onder andere, met een nieuwe Apple TV op het podium staat. Goed. We verwachten ook dat hij duurder wordt. En er is ook al over gespeculeerd dat er apps op kunnen draaien.

Een van de eerste apps is waarschijnlijk Periscope. Nu kan je de filmpjes van je Twittervrienden alleen nog maar bekijken in de Periscope-app op je smartphone of via de website van Periscope. Daar zou vanaf vanavond dus een Apple TV bij kunnen gaan komen.

Maar waarom is het nou zo raar?

Periscope is raar, omdat Periscope ervan uitgaat dat je aan VVS lijdt. Vertical Video Syndrome. Sommigen gaan ervan uit dat VVS nog wel eens groot kan gaan worden en dan wordt het vreemd. Want als je op je televisie naar die filmpjes gaat kijken, moet je je TV dus 90 graden draaien, want anders zit je met die zwarte balken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *