Rambo en Die Hard komen naar Warzone (teaser)

John Rambo werd ook al in Mortal Kombat 11 als personage geïntroduceerd (via Sony PlayStation)

Call of Duty: Warzone wordt nog een stukje onveiliger door Rambo en John McLane (Die Hard). De twee actiehelden komen binnenkort naar de game.

Nu Warzone zich in de jaren ’80 afspeelt, geeft dat Raven Software de perfecte kans om wat van de meest iconische helden uit die tijd naar Warzone te brengen. In twee Tweets teaset het bedrijf de komst van twee van de grootste filmhelden uit de 80’s naar Warzone: Rambo en Die Hard’s John MClane.

Warzone: Rambo en Die Hard

Eind deze week publiceert het officiële Call of Duty-kanaal de onderstaande Tweet. Het gaat ogenschijnlijk om de statistieken van een speler genaamd SURVIVORJOHN#1009062. John is de voornaam van het titulaire personage van Rambo, uiteraard vertolkt door Sylvester Stallone.

In de vijf films uit de franchise vermoordt hij kennelijk ruim 550 mensen, terwijl hij niet dood gaat. Hij zou dan ook 5 keer gewonnen hebben. Prima stats, al zou dat in Warzone sowieso op een cheater wijzen!

Daarnaast plaatst het kanaal ook een verwijzing naar Die Hard met een in-universe reclame van het Nakatomi Duct Cleaning-bedrijf. Nakatomi Plaza is natuurlijk het gebouw in Die Hard dat Bruce Willis’ John McLane van terroristen ontdoet. Ook zijn beroemde catch phrase ‘yippee ki yay’ staat op het poster, uiteraard zonder het scheldwoord erbij.

Hoe Rambo en Die Hard’s John McLane precies in Warzone verwerkt worden is niet helemaal bekend. Het ligt natuurlijk voordehand dat de personages als Operators geïntroduceerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *