Razer Nabu helpt je zombie-apocalyps overleven

Auteur: , Geen reacties
Had nou maar een smarband gedragen

Hier zat je al jaren op te wachten. Altijd handig een armband die je helpt bij het overleven van de zombie-apocalyps. Want zoals je weet zit die eraan te komen.

Naast gaminglaptops en randapparatuur maakt Razer ook een aantal Wearables. De nieuwste is de Nabu en die kan een aantal handige dingen. Naast de gewone dingen die wearabels doen, dus meten of je wel genoeg beweegt, kan dit bandje nog wat extra’s. Zombies verslaan. Ok, ok, dat is natuurlijk het marketingpraatje dat in het tamelijk belachelijke maar vermakelijk reclamefilmpje wordt afgespeeld.

De echt geinige functie van de Razer Nabu is het uitwisselen van contactgegevens via het aantikken van een andere Nabu. Maar goed, dan moet je wel net iemand tegenkomen die ook zo’n ding heeft. Verder geeft het OLED-schermpje ook de notificaties van je smartphone (Android en iOS) door op het bandje.

Het is te hopen dat de zombies nog even wegblijven, want het apparaat wordt pas vanaf oktober geleverd voor $100. Het is weer eens wat anders dan een FitBit of een Jawbone.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).