Razer Project Linda tovert van smartphone brute laptop

Auteur: , Geen reacties
Razer Project Linda

Is dit de toekomst van smartphones en mobile gaming?

Voor Razer was 2017 een nogal bewogen jaar. Het startte allereerst met een gestolen prototype (Project Valerie) op de CES-beurs. Nogal pijnlijk, want de laptop kende een waarde van maar liefst 20.000 dollar. Eind 2017 had Razer de ballen om haar eerste gaming smartphone op de markt te gooien. Van rustig aan doen in 2018 wil het bedrijf echter niets weten.

Vandaag heeft Razer namelijk Project Linda uit de doeken gedaan, waarin de Razer Phone een centrale rol speelt. Het toestel zorgt er namelijk voor dat de laptop start wanneer deze in het speciale vakje wordt gelegd. Naast dat de smartphone fungeert als touchpad, laadt de smartphone zich ook op.

Het laptopdock beschikt over een 13,3 inch scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Dankzij de hoge verversingssnelheid van 120Hz is het apparaat ideaal geschikt voor het spelen van (mobiele) games op het grote scherm. Verder is er een webcam aanwezig en 200GB aan intern opslaggeheugen.

Op het gebied van processorkracht, geheugen en audio is het dock afhankelijk van de Razer Phone. In onderstaande video van Project Linda is er onder meer een usb-c-poort, usb-a-poort en een koptelefooningang aanwezig die de smartphone zelf mist. Of en wanneer Razer Project Linda ooit in de verkoop zal gaan, is nog niet bekend.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).