‘Release 6.1-inch iPhone loopt vertraging op’

iPhone
Wanneer komt de nieuwe iPhone?

Eerder vandaag kon je een nieuwtje lezen over de kleuren van de nieuwe 6.1-inch iPhone, maar later deze dag kwam er tevens nieuws naar buiten omtrent de release. Volgens Katy Huberty, analist bij Morgan Stanley, heeft Apple problemen met de LED verlichting op de achterkant van de iPhone.

De problemen hebben ervoor gezorgd dat de massaproductie met een maand vertraagd is. In plaats van een geplande lancering in september, staat de 6.1-inch iPhone nu voor oktober op de planning. Of wij in Nederlands iets merken van die vertraging is koffiedik kijken. Nieuwe iPhones worden überhaupt al later gelanceerd in vergelijking met de Verenigde Staten. Waar Amerikanen doorgaans in september aan de slag kunnen met nieuwe iPhones, zijn wij vaak een maand later aan de beurt.

De vertraging zou alleen betrekking hebben op de 6.1-inch iPhone. De iPhone X en de vermeende iPhone X Plus komen wel gewoon volgens schema in september op de markt. Ondanks de vertraging zal de 6.1-inch iPhone worden aangekondigd, samen met de twee andere iPhones op het Apple-event in september. Dan krijgen we tevens van Tim Cook te horen of het toestel daadwerkelijk vertraging heeft opgelopen zoals deze analist suggereert. (via Barrons)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *