Release datum Football Manager 2024 bekend gemaakt

Voor alle amateur assistent coaches die bij elke wedstrijd van hun favoriete club het beter denken te weten, is het aftellen begonnen. Sega heeft bekend gemaakt dat de 2024 versie van Football Manager op 6 november van dit jaar uit gaat komen. Voor PC gamers is er twee weken eerder al een early access beschikbaar. Football Manager 2024 wordt gereleased voor XBox one, XBox Series X en S, Playstation 5, Nintendo Switch, smartphones en dus voor PC.

Stuur jouw favoriete team naar nieuwe hoogten

Football Manager is de game voor mensen die liever niet zelf de bal op de slof nemen, maar alles rondom het spel heen tot in de details willen regelen. De opstelling, de tactiek, op het juiste moment die doorslaggevende wissel inzetten. Dus selecteer je favoriete team en ga aan de slag. Tenzij je favoriete team een vrouwenelftal is, dan moet je wachten tot 2025.

Football Manager 2024 is meer dan alleen de 2023 versie met geupdate teams. Er zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd ten opzichte van de versie van dit jaar. Het transfersysteem is herzien, er zijn meer gameplay deep dives en een aantal quality of life upgrades. Ook ziet het voetbal er beter uit dan ooit!

Mobiele versie exclusief voor Netflix

Wellicht wist je het nog niet, maar je kan tegenwoordige mobile games spelen via je Netflix abonnement! Netflix kijkers kunnen op de mobiele versie van de game gratis een account aanmaken. De mobiele versie van de game is niet helemaal hetzelfde als de console en PC releases. 

Maar ook de mobiele variant krijgt een aantal nieuwe features en functionaliteit. Wat we precies kunnen verwachten van Football Manager 2024 voor de mobiel maakt Sega pas over een aantal weken bekend.De mobiele versie van de game werkt op Android en iOS telefoons maar niet op TV’s met een Android besturingssysteem.

Ook de Switch versie heeft iets minder onderdelen dan de andere console versies. Dat heeft te maken met de beduidend minder krachtige hardware van de Switch. De Switch heeft sinds 2018 een eigen versie van Football Manager.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *