Releasedatum Samsung Galaxy Note 10 serie bekend

samsung-galaxy-note-10-galaxy-unpacked
Galaxy Unpacked 2019 aangekondigd, sneller dan je denkt!

Het was nog even gissen wanneer de nieuwe Samsung Galaxy Note 10 (PRO) het licht zou zien, maar dat lijkt nu duidelijk en lag ook eigenlijk wel een beetje voor de hand. Overigens is de bronsite een Koreaanse, dus kunnen we niet helemaal garanderen hoe betrouwbaar het lek is. Wel heeft deze krant regelmatig accuraat nieuws.

Je kunt, als we de informatie mogen geloven, het release-event op 10 augustus in de agenda zetten. Na de presentatie zullen de Samsung Galaxy Notes vanaf 23 augustus wereldwijd verkrijgbaar zijn, waarbij men per regio een andere releasedatum hanteert. De regio-indeling met data is niet vermeld.

De datum van het event is nog niet door Samsung bevestigd, maar zoals gezegd is de krant vaker goed geïnformeerd. Ook ligt de datum in lijn met andere events. Zo werd de Samsung Galaxy Note 9 vorig jaar op 9 augustus uitgebracht.

Zoals we eerder al vermeldden biedt Galaxy Unpacked iets om naar uit te kijken. Zo biedt de Samsung Galaxy Note Pro een beeldscherm van liefst 6,7 inch. Zoals je in het filmpje kunt zien is dat een indrukwekkende maat.

Afgezien van het grotere beeldscherm vallen de verschillen met de reguliere Samsung Galaxy Note 10 erg mee. Zo bieden beide toestellen een 4G en 5G variant en is gekozen voor de meest recente Snapdragon 855 of (afhankelijk van de regio) Exynos 9820 processor. Ook van de Samsung Galaxy Note 10 publiceerden wij al eerder een filmpje.

Er is volgens geruchten ook een derde variant onderweg die de mensen met een lager budget moet aantrekken. Tot slot worden er ook diverse verbeteringen aan de Stylus verwacht. Of de Samsung Galaxy Fold tijdens dit event ook een relaunch krijgt is nog niet bekend, maar valt te betwijfelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *