Renders: dit zou de OnePlus 6T moeten worden

OnePlus 6T
De OnePlus 6T zou op 17 oktober moeten verschijnen, maar dankzij verschillende lekken weten we nu al vrij zeker hoe ‘ie eruit gaat zien.

In diverse interviews heeft OnePlus al informatie naar voren laten komen over de OnePlus 6T. Op basis van die informatie en verschillende lekken zijn OnLeaks en MySmartPrice aan de slag gegaan met een 3D-ontwerp van de Chinese smartphone, die halverwege oktober dus aan het grote publiek getoond wordt.

De grootste aandachtstrekker is de notch, die een stuk kleiner wordt en de vorm van een waterdruppel krijgt. We moeten toegeven: dat ziet er een stuk strakker uit dan de veel bredere notch die je bijvoorbeeld op de OnePlus 6 ziet. De speaker is boven de camera verwerkt in de behuizing en zit dus ook hoger, zoals ook bij de Essential PH-1 het geval is.

OnePlus heeft verder al bevestiigd dat de 6T niet meer beschikt over een koptelefoonaansluiting. Jammer, want eerder pochte OnePlus nog met het feit dat zijn toestellen die aansluiting nog wel hadden. Daar staat tegenover dat er wel ruimte is voor een 6,4″ display en een dubbele camera.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *