‘Samsung doet het rustig aan met Galaxy S9’

Auteur: , Geen reacties
Samsung doet het rustig aan

Never change a winning team.

Hoewel de Galaxy S7 een duidelijke verbetering was ten opzichte van de Galaxy S6, was er weinig bijzonders terug te vinden op het toestel. Hoe anders was het dit jaar met de Galaxy S8. Het vernieuwde design heeft de gehele smartphonewereld redelijk op z’n kop gezet, want grote ‘bezels’ bij een vlaggenschip kunnen dus ├ęcht niet meer.

Na veel hard werken doet Samsung het volgens professioneel ‘leaker’ Evan Blass dan ook rustig aan met de Galaxy S9 en S9 Plus. Volgens Blass mag je het gerust een ‘tock year’ noemen. Tock staat voor een upgrade, terwijl je de S8 met zijn redesign ‘tick’ mag noemen.

De minieme veranderingen aan het design zijn ook terug te vinden in de render die BGR heeft weten te bemachtigen. Hieronder is te zien hoe de Galaxy S9 er kan gaan uitzien in een smartphonecase. Ook valt te zien dat de Bixby-knop nog steeds aanwezig is, ondanks de lading aan kritiek op de gebrekkige persoonlijke assistente.

De vernieuwingen van de Galaxy S9 vinden we dus waarschijnlijk vooral onder de motorkap. Zo lekte eerder al uit dat de gezichtsherkenning en irisscanner een boost krijgen, en de vingerafdrukscanner van een nieuw plekje is voorzien. Het is de verwachting dat in februari 2018 het toestel in de winkels ligt.

Galaxy S9 BGR renderEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).