Samsung Galaxy Fold pre-orders verder geannuleerd

Nog even geduld
Er is nog steeds veel onduidelijk over de Samsung Galaxy Fold.

Wanneer komt de Samsung Galaxy Fold op de markt? De vouwbare smartphone is uitgesteld, maar de Zuid-Koreaanse techgigant heeft voorlopig nog geen nieuwe releasedatum bekendgemaakt. Dit is niet alleen vervelend voor consumenten, maar ook winkels die de smartphone gaan verkopen vinden duidelijkheid belangrijk.

Best Buy, een Amerikaanse winkelgigant die de Galaxy Fold wil gaan verkopen, had nog pre-orders staan van klanten. Omdat Samsung vooralsnog niet gecommuniceerd heeft wanneer de vouwbare smartphone op de markt komt, voelde Best Buy zich genoodzaakt alle lopende pre-orders te annuleren.

Dit is slecht nieuws voor Samsung. Met deze zet van een groot bedrijf als Best Buy is de kans aannemelijk dat andere retailers volgen. In een statement geeft Best Buy aan om zijn klanten te geven. Met pre-orders die openstaan zonder duidelijke releasedatum zag de winkelgigant geen andere mogelijkheid dan ze te annuleren. Klanten kunnen altijd terugkomen om weer een pre-order te plaatsen wanneer er meer duidelijk is over de Samsung Galaxy Fold.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *