Samsung Galaxy Fold releasedatum gelekt door insider

Nog maar eventjes wachten
De Samsung Galaxy Fold zou zéér binnenkort uitkomen, maar komt hij ook naar ons?

Na een stevige blunder bij het reviewen van Samsung’s potentieel revolutionaire Galaxy Fold en subsequent maanden aan speculatie en doodse stilte zou het zomaar kunnen zijn dat het vouwbare toestel volgende week eindelijk uit komt.

Dat meldt Yonhap, een Zuid-Koreaans persbureau dat de informatie verkreeg van anonieme insiders van Samsung. In eerste instantie zou het toestel alleen in Zuid-Korea worden uitgebracht en dat moet volgende week al gebeuren. Over een release in de rest van de wereld en of hij überhaupt in de Benelux uitkomt is nog niets bekend.

Volgens het persbureau is het zeer aannemelijk dat Samsung de aankomende elektronicabeurs IFA in Berlijn gaat gebruiken als podium voor de ‘comeback’ van de Galaxy Fold. Mogelijk dat we dus vanaf 6 september meer te horen krijgen over wat Samsung precies heeft gedaan met de phablet en of we weer een gigantische terugroepactie mogen verwachten.

Ondertussen werkt het Zuid-Koreaanse miljardenmerk alweer aan de volgende uitvoering van hun bijzondere gadget. De Galaxy Fold 2 zou volgend jaar al uitkomen, wat een interessante stap is na dit debacle; omdat het eerste toestel dusdanig vertraagd is (hij zou eigenlijk op 26 april uitkomen, maar dat kan goed september of zelfs oktober worden) kan het zomaar zijn dat de Galaxy Fold 2 wat naar achteren geschoven is.

Maar laten we vooral niet op de feiten vooruit lopen, eerst even de eerste Galaxy Fold. Hopelijk weten de na de IFA meer over wanneer het toestel hier zal uitkomen en als we meer weten, dan lees je dat uiteraard op Apparata.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *