Samsung: Galaxy Gear mist iets ‘bijzonders’

Samsung Galaxy Gear
Gisteren ging de eerste smartwatch van Samsung officieel in de verkoop, maar er kunnen toch wel wat vraagtekens geplaatst worden bij de Galaxy Gear. Zeker als Samsung zelf zegt dat dit horloge iets ‘bijzonders’ mist.

Het is natuurlijk leuk dat je met dit horloge kan zien of je een berichtje hebt ontvangen en dat je er hands-free mee kan bellen, maar heel spannend is dat allemaal niet. Verder kan je er foto’s mee maken en zit er een stappenteller in. Geen verrassing dus dat iemand van Samsung zich liet ontvallen:

We’ve acknowledged that our Gear lacks something special.

Een groot nadeel van de Galaxy Gear is dat het apparaat alleen te gebruiken is in combinatie met de Galaxy Note 3 en de nieuwe Note 10.1. Op termijn kan hij ook gebruikt worden met de Galaxy S3, S4 en Note II.

Samsung heeft wel de intentie uitgesproken om constant de software en de functies van het horloge te blijven uitbreiden. En er schijnt ook al gewerkt te worden aan een Galaxy Gear 2.0 die met elke Android telefoon kan communiceren.

Zoals gezegd is de Galaxy Gear vanaf nu in Nederland te koop voor een prijs van €299,- inclusief BTW. Kopers kunnen kiezen uit zes kleuren: Jet Black, Mocha Gray, Wild Orange, Oatmeal Beige, Rose Gold en Lime Green. (via: koreatimes.co.kr)

[lg_folder folder=”Samsung/Galaxy_Gear/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]
[lg_folder folder=”0_Beurzen/IFA_2013/Samsung_Galaxy_Gear/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *