Samsung Galaxy Note 10: dit zegt het internet

Samsung Galaxy Note 10: dit zegt het internet
Heel veel eerste indrukken na de klik.

Samsung heeft afgelopen week eindelijk de nieuwe Galaxy Note 10 gepresenteerd. Grote verrassingen bleven uit, al was de teleurstelling aanwezig toen bleek dat de 3.5mm-ingang was verdwenen. Samsung leek nog een van de weinige merken te zijn die wél bleef vasthouden aan de koptelefoon-ingang. Aan alles komt een einde, zo blijkt maar weer.

Nu de onthulling bijna een week geleden is kunnen op het internet veel video’s gevonden worden met eerste indrukken. In dit artikel verzamelden we een aantal indrukken van onder meer YouTubers en journalisten die aan de slag gingen met de Galaxy Note 10. Ook zijn er vergelijkingen, zoals met de Galaxy Note 9. Want is de Galaxy Note 10 echt een enorme verbetering, of kun je beter voor het oude model gaan als je echt in de markt bent voor zo’n grote Note-smartphone.

Ook zijn er vergelijkingen tussen de twee verschillende varianten. Voor het eerst komt een Galaxy Note-toestel in twee smaakjes op de markt. Een regulier model (Galaxy Note 10) en een topmodel (Galaxy Note 10 Plus). Dit en meer als onderwerp in de video’s die je hieronder kunt bekijken.

[gv data=”SIn1mbgBhww”][/gv]
[gv data=”xdH0CQChtp4″][/gv]
[gv data=”drJCQ58Mi60″][/gv]
[gv data=”BiFgSAcn_ls”][/gv]
[gv data=”wlMMXKKyfu4″][/gv]
[gv data=”mYOEEGyBpI8″][/gv]
[gv data=”99lVnaak45Y”][/gv]
[gv data=”qrwBeXBxaWU”][/gv]
[gv data=”LgJcO-SyN5M”][/gv]
[gv data=”eT22wh0qEok”][/gv]
[gv data=”DwvwQ_eVc6c”][/gv]

Lees ook: Samsung blundert met nóg een Galaxy Note 10 feature

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *