Samsung Galaxy Note 10 komt ook in extreem kleurtje

Felroze
Voor de dames en zelfverzekerde heren.

Smartphones worden steeds meer een extensie van ons als individu, wat ook betekent dat we onszelf kunnen uiten met het uiterlijk van het toestel. Wat precies je boodschap is met een felroze Samsung Galaxy Note 10, laat ik aan jou over, maar het is in elk geval een extra optie.

De langverwachte Samsung Galaxy Note 10 heeft natuurlijk een heleboel toffe nieuwe hardware (en wat missende features) maar als het een spuuglelijk ding is, dan is het wel een duur grapje.

Ga je daarentegen voor de koraal-roze Galaxy Note 10, dan heb je in elk geval een uitgesproken toestel. Iedereen heeft immers al een zwarte smartphone, dus waarom niet een gek kleurtje?

Waarschijnlijk is de gedachtegang van Samsung daarbij ook gericht op vrouwen, die misschien wel een roze phablet willen. En hey, mocht je een man zijn en voor koraal-roze willen gaan, wie houdt je tegen? Het is 2019! En mochten je maten je belachelijk maken om je ‘wijventelefoon’ dan zeg je vol zelfvertrouwen dat je mannelijkheid niet zo flinterdun is dat de kleur van een gadget daar überhaupt invloed op heeft.

In aanloop naar de onthulling van de Galaxy Note 10, begin augustus, lees je op Apparata alles over het langverwachte toestel. Zo check je hier welk praktische feature je met de punch-hole camera terug krijgt. In dit artikel lees je hoe je mogelijk een Galaxy Note 10 kunt winnen. Tot slot beschrijven we hier waarom de phablet bij lancering misschien niet zo gemakkelijk verkrijgbaar zal zijn.

Lees ook: Samsung Galaxy S10 en Galaxy S10 Plus krijgen nieuwe kleur

Bron: WinFuture

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *