Officiële Samsung Galaxy Note 20 specs zijn gelekt

Oeps, Samsung lekt Samsung Galaxy Note 20 Ultra [video]

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samsung Galaxy Note 20 Ultra verschijnt per ongeluk (even) op de site. Wij hebben foto’s.

Op 5 augustus houdt Samsung volgens geruchten Unpacked 2020, het evenement waarbij zij veel nieuwe producten zal tonen. Grootste trekpleister is de Samsung Galaxy Note 20-lijn. Uiteraard trekt zo’n event veel aandacht en moet het bedrijf daarop voorbereid zijn.

Klaarblijkelijk is men al begonnen met het inrichten van de internetomgeving. Een oplettende kijker spotte namelijk gisteren een verrassing. Op de website van Samsung Rusland verscheen op een pagina van de Samsung Galaxy Note 8 ineens een heel ander toestel.

Dit is de Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Op de foto’s hierboven en hierna zie je het bijzondere toestel dat verscheen op de webpagina, die nu overigens uit de lucht is.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Dit ontwerp sluit aan bij eerdere geruchten over de Galaxy Note 20 Ultra. Zo Twitterde de betrouwbare insider Ice Universe eerder het uiterlijk van de achterkant en het verschil met de reguliere variant.

Ook bevestigde hij eerder dat de koperkleur voor dit type bestemd is.

Specificaties grotendeels bekend

Naast de kleur en het ontwerp zijn ook de specificaties grotendeels bekend. Eerder lekten er namelijk al ontwerptekeningen uit. Op basis hiervan maakte Onleak een render. Deze kan je hieronder bekijken.

Je ziet direct de gelijkenis tussen de door Samsung per ongeluk gepubliceerde foto’s en de ontwerpen.

Inmiddels lekten er ook technische specificaties uit. De Samsung Galaxy Note 20 Ultra zal volgens geruchten een beeldscherm van 6,9 inch hebben met 120Hz refresh rate. Dit in combinatie met 12 GB RAM en 128 GB ROM geheugen. Ook een forse 4.500 mAh batterij ontbreekt niet. Als besturingssysteem beschik je over Android 10 met One UI 2.1. Het enige wat onduidelijk lijkt is de processor. Men leek in Europa voor de Exynos 992 te gaan, maar gezien de slechte ervaringen met de S-serie eerder dit jaar zou men nu toch de Snapdragon 865 overwegen.

Foto’s Samsung Galaxy Note 20 Ultra enthousiast ontvangen

Uiteraard weten we pas op 5 augustus definitief hoe het nieuwe vlaggenschip van Samsung eruit zal zien en welke specificaties met heeft ingebouwd. De reacties op de foto’s, die door de eerlijke vinder op Twitter zijn gedeeld, tonen in ieder geval veel enthousiasme.

Het is overigens nog maar de vraag hoe vaak we dit toestel in het wild kunnen tegenkomen als het eerdere lek over de prijzen klopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *