Samsung Galaxy S5 is het mikpunt van spot

Samsung Galaxy S5 pleister
De lancering van de nieuwe Samsung Galaxy S5 is een mooie aanleiding voor de concurrentie om de spot te drijven met hun tegenstander. Helaas lukt dat niet altijd even goed.

De vergelijking die werd gemaakt tussen de achterkant van een gouden Galaxy S5 en een pleister is wellicht nog wel de best gelukte grap. Zelf ben ik er ook nog niet helemaal uit wat ik nou moet vinden van die kleine gaatjes in de achterkant van de S5.

Not the Samesung ;)

Nokia probeerde in te haken op de buzz rondom de S5 met deze afbeelding. Aardig, maar niet heel spannend als je het mij vraagt. Alle Lumia’s van Nokia lijken stiekem ook best op elkaar eigenlijk.

HTC stuurde onderstaande tweets de wereld in om mensen ervan te weerhouden een Galaxy S5 te kopen en te wachten tot The All New One wordt gelanceerd op 25 maart aanstaande.

HTC One-upped

HTC buyer's remorse

En een vergelijking tussen de Galaxy S5 en Nokia 3310 mag uiteraard niet ontbreken.

Samsung Galaxy S5 vs Nokia 3310

2 reacties

  1. Benieuwd naar de nieuwe One. Ik heb nu de huidige One en hoewel het in sommige opzichten echt een top ding is was ik iets meer onder de indruk van de iPhone die ik daarvoor had…De S5 zou ik nooit kopen, gewoon omdat ik toch veel waarde hecht aan het materiaal waarvan een telefoon gemaakt is. De F serie is wat dat betreft welkom, maar als de S5 al niet veel goedkoper is dan een iPhone vraag ik me wel af wat dat dan moet gaan kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *