Samsung Galaxy S5 komt in twee versies op de markt

Samsung Galaxy S5 concept
Omdat het nog wel even duurt voordat Apple een nieuwe iPhone lanceert kan de hele industrie op dit moment lekker speculeren over de opvolger van de Galaxy S4. De laatste geruchten uit Zuid Korea spreken over twee verschillende varianten en het feit dat de productie in januari al van start zal gaan.

Aangezien fabrikanten altijd enkele maanden voor de marktintroductie al beginnen met produceren duurt het waarschijnlijk tot maart/april 2014 voor de Samsung Galaxy S5 op de markt komt. Het grootste andere nieuwtje met betrekking tot de S5 is dat hij in twee versies op de markt komt.

De Koreaanse bron spreekt over een ‘premium’ versie met een chassis van metaal en een 5-inch flexibel OLED scherm en een ‘normale’ versie met een kunststof chassis en een 5-inch AMOLED scherm. Of dit onderscheid ook te maken heeft met de Samsung Galaxy F waar geruchten over zijn is niet duidelijk.

Verder zou de Galaxy S5 beschikken over een 64-bit Exynos processor, 3GB RAM, 16 megapixel ISOCELL camera, 4.000 mAh accu en Android 4.4 KitKat met een nieuwe versie van TouchWiz. Ook hoorden we de laatste tijd geruchten over een irisscanner en het feit dat de S5 stof- en waterdicht zou zijn. (via: etnews.com)

Tegelijk met de Galaxy S5 zou Samsung ook de tweede generatie Galaxy Gear willen presenteren.

4 reacties

  1. Wel fijn hoor zijn plastic achterkant. Als de accu verwisselbaar blijft ben ik helemaal happy. Heb zelf een extended battery pack voor m’n S4 met een capaciteit van 7000 mAh. Ik wil niet meer terug naar het origineel.

  2. En maar lekker speculeren, ook een leuke hobby 🙂

    They say it works under water and that it’s skin is made of kevlar feathers.
    All we know is, it’s the Stig’s smartphone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *