Samsung Galaxy S7 krijgt ‘hybride dual-sim support’, meer

S7 concept
En opnieuw een trits gelekte details over een binnenkort te lanceren smartphone, ditmaal de Galaxy S7.

De bron is dit keer het Koreaanse Naver, dat een werknemer van Samsung als bron zou hebben. In het bericht vinden we de volgende informatie over de Galaxy S7.

Design

De Galaxy S7 zou een volledig zwart frame hebben, dat wordt gemarket als ‘All Black’. Wel is hij verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, zilver, wit en goud. Mogelijk volgen na de release nog extra kleuren.

Stofbestendig, waterdicht

De Galaxy S7 zou stofbestendig en waterdicht zijn.

Camera

Samsung zou het steeds maar opschroeven van het aantal MP’s overboord zetten en zich in plaats daarvan richten op omvang van de sensor en capaciteit. Dat houdt in dat de S7 een 12 megapixel camera krijgt, terwijl zijn voorganger het nog met 16 megapixels deed.

Daarnaast zou er sprake zijn van een speciale feature waarmee ook bij weinig licht goede foto’s kunnen worden gemaakt. Dit wordt gemarket als ‘on the night’. De camera is voorzien van een dual-pixel AF-functie, die we ook vinden op onder andere Canon DSLR-camera’s. Voordeel hiervan is toegenomen kleurintensiteit en verminderde ruis. Oh, en geen camera-bobbel meer.

Hybride Dual SIM Slot

Eerder werd er al flink gespeculeerd over de aanwezigheid van een microSD-opening. Een hybride dual SIM-slot gaat een stapje verder: plaats voor twee SIMs óf een SIM en een SD-kaart.

Batterij

De batterij zou iets dikker en iets zwaarder zijn dan die van zijn voorganger. Capaciteit onbekend.

8 reacties

   • @bofkont: Een kwaliteit smartphone kost gewoon veel geld, MAAR nu heb je wel de kans om een echte Revolutie te kopen als deze specs allemaal kloppen !

    – Water/stof dicht
    – Het beste scherm dat er is (al jaren trouwens)
    – Beste camera (tevens al jaren toonaangevend)
    – Dual sim

    Allemaal zaken die echt het verschil zullen maken als de geruchten waar zijn.

    Ik zal van de partij zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *