Samsung Galaxy S7 wordt goedkoper dan de S6

Samsung Galaxy S7 wordt goedkoper dan de S6
Voor high-end specificaties in een telefoon hoef je tegenwoordig geen 700 euro meer op tafel te leggen. Er zijn genoeg mid-range toestellen tussen de 200 en 400 euro die het leven van de vlaggenschepen behoorlijk zuur maken. Iets dat Samsung merkt.

10% goedkoper
De Samsung Galaxy S7, die vermoedelijk eind april 2016 wordt gepresenteerd, wordt mogelijk tien procent goedkoper dan zijn voorganger. De Samsung Galaxy S6 kostte 699 euro bij zijn introductie in de Benelux, wat zou betekenen dat de S7 straks rond de 630 euro gaat kosten. Hiermee duiken de Koreanen flink onder de toptoestellen van concurrenten LG, HTC, Sony en Apple.

Prijsverlaging
De uitspraak wordt gedaan door de Chinese analist Pan Jiutang, die een respectabele staat van dienst heeft qua telecomvoorspellingen. De prijsverlaging is in lijn met de eerdere prijsaanpassing van de S6, die van 699 naar 599 euro ging. Bovendien maakte Samsung in het derde kwartaal minder winst door de stijgende verkoop van budgettoestellen.

Wat we al van de Samsung Galaxy S7 weten is dat hij een soort 3D Touch krijgt, vermoedelijk over een metalen unibody beschiktt en een USB Type-C-poort heeft.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *