Samsung WB350F camera heeft een retrolook gekregen


Samsung heeft een nieuwe compacte camera met een old school camerabehuizing onthuld. Kopen mensen nog steeds retrospullen?.

16,3 megapixels

De WB350F smart camera is voorzien van een BSI CMOS sensor met 16,3 megapixels. De geschoten beelden worden getoond op een hVGA Hybrid Touch LCD-scherm. Het compacte cameraatje kan ook beelden in Full HD schieten, met 30 frames per seconde. De 23 mm groothoeklens heeft 21x optische zoom.

NFC en Wi-Fi

Met de functie ‘Tag & Go’ kun je de camera met een smartphone verbinden door ze even tegen elkaar te houden. Met Photo Beam wordt het mogelijk om beelden die je op de camera bekijkt direct naar de gelinkte smartphone door te zetten. Ook kun je met de Remote ViewFinder de camera vanaf je telefoon bedienen. Als dat geen brute selfies worden. Als je een WiFi-verbinding in de buurt hebt is het ook mogelijk om je fotomateriaal meteen in Dropbox te droppen.

De prijs voor de met nepleer omhulde camera: €259.

[lg_folder folder=”Samsung/WB350F_camera/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Leuk dat het FHD beelden met 30fps kan schieten maar is dit dan met of zonder audio-opname? En in welk bestandsformaat, Motion JPEG, of h.264? Lijkt mij wel vet om RAW video te kunnen schieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *