Dit moet je weten over de in-display vingerafdrukscanner van Samsung

Auteur: , 3 Reacties
Vingerafdrukscanner

De feature krijgen we voorlopig nog niet te zien.

Het idee is er, nu de uitwerking nog. Meerdere techbedrijven lijkten te tobben met de mogelijkheid om een vingerafdrukscanner in het scherm te krijgen. Samsung heeft het tot op heden nog niet voor elkaar gekregen en ook de iPhone 8 lijkt het niet te krijgen. Via KGI wordt duidelijk dat Samsung voor nu blijft aanhouden aan de huidige strategie. Dit betekent een vingerafdrukscanner op de achterkant van een smartphone.

Toekomstige smartphones van het merk zullen wél een in-display vingerafdrukscanner krijgen. Vermoedelijk zal de Galaxy Note 9 het eerste toestel worden van Samsung met deze technologie. Het zal dus nog wel even duren voordat het zover is. We moeten immers eerst nog kennis maken met de Galaxy Note 8. Deze nieuwe phablet van Samsung zal later deze maand worden onthuld.

Jammer dat het zolang duurt? Wellicht. Toch is het beter dat techbedrijven nieuwe innovaties niet overhaasten. Het moet immers goed werken om een fiasco te voorkomen. Bovendien heeft Samsung de afgelopen periode genoeg negatieve publiciteit te verwerken gehad. (via 9to5Google)3 reacties

Ik zou persoonlijk meer heil zien in een vingerafdrukscanner waarin je met méér dan één vingerafdruk de telefoon kunt unlocken.
@RRRobert: Je kunt meerdere vingers / tenen registreren op je toestel. Bij de S8 in ieder geval wel en bij mijn vorige Note 4 ook.
@ffw88: net ff gecheckt op m’n Honor 8; die kan dat dus ook. Gewoon niet verder gekeken dus… Thanks voor de tip.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).