Dit moet je weten over de in-display vingerafdrukscanner van Samsung

Vingerafdrukscanner
De feature krijgen we voorlopig nog niet te zien.

Het idee is er, nu de uitwerking nog. Meerdere techbedrijven lijkten te tobben met de mogelijkheid om een vingerafdrukscanner in het scherm te krijgen. Samsung heeft het tot op heden nog niet voor elkaar gekregen en ook de iPhone 8 lijkt het niet te krijgen. Via KGI wordt duidelijk dat Samsung voor nu blijft aanhouden aan de huidige strategie. Dit betekent een vingerafdrukscanner op de achterkant van een smartphone.

Toekomstige smartphones van het merk zullen wél een in-display vingerafdrukscanner krijgen. Vermoedelijk zal de Galaxy Note 9 het eerste toestel worden van Samsung met deze technologie. Het zal dus nog wel even duren voordat het zover is. We moeten immers eerst nog kennis maken met de Galaxy Note 8. Deze nieuwe phablet van Samsung zal later deze maand worden onthuld.

Jammer dat het zolang duurt? Wellicht. Toch is het beter dat techbedrijven nieuwe innovaties niet overhaasten. Het moet immers goed werken om een fiasco te voorkomen. Bovendien heeft Samsung de afgelopen periode genoeg negatieve publiciteit te verwerken gehad. (via 9to5Google)

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *