Samsung werkt aan tablet met enorme 18″ display

Samsung werkt aan 18
Samsung zette een paar jaar geleden de trend met grotere smartphones. Het lijkt erop dat de Zuid-Koreanen nu iets soortgelijks van plan zijn met enorme tablets.

Volgens Samsung-blog SamMobile werkt de fabrikant namelijk aan een gigantische tablet met een 18,4″ display. Daar zou geen overdadige resolutie bij passen, want het zou gaan om een Full HD-scherm. Ter vergelijking: de 12,2″ Galaxy Tab Pro heeft een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels en is dus beduidend scherper.

De tablet zou draaien op Android 5.1 Lollipop en draait op Samsung’s eigen Exynos 7580, een processor met een kloksnelheid van 1.6 GHz. Verder krijg je de beschikking over 2 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan interne opslag. Hier kun je met een MicroSD-kaartje nog 128 GB aan toevoegen.

Wat je verder met een dergelijke tablet kunt? Lekker op de bank zitten is er vermoedelijk niet bij, dus we gaan ervan uit dat Samsung zich richt op designers, kunstenaars of mensen die een portable second screen nodig hebben. Of zou het iets met dit scherm van LG te maken hebben?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *