Smartwatch met 41-megapixelcamera kost 1200 euro

Hyetis Smartwatch
Nu de smartwatch steeds meer aan populariteit begint te winnen, komen er vanzelfsprekend producenten opdagen die de ‘slimme’ horloges uitzonderlijke functies meegeven. Zo ook deze Hyetis Crossbow.

In deze smartwatch zit namelijk een 41-megapixelcamera verwerkt. Wat toch vrij opmerkelijk is te noemen aangezien de meeste smartphones daar niet bij in de buurt komen. De camera bevindt zich aan de bovenkant van de Crossbow, waar zich bij normale horloges de kroon bevindt. De Hyetis-smartwatch is gemaakt van titanium en beschikt over een touchscreen waarmee je de overige functies kan bedienen.

De Crossbow beschikt naast de camera namelijk ook over Wi-Fi en Bluetooth en kan dan ook in verbinding gebracht worden met Android-, iOS- en Windows Phone 8-apparaten. Hierbij zal hij voornamelijk sms’jes en sociale media-berichten weergeven. Daarnaast heeft de smartwatch een hoogtemeter, microfoon, thermometer en zelfs biometrische sensoren, die de fysieke conditie van de drager kunnen meten.

Volgens Hyetis is de Crossbow binnenkort te pre-orderen. Naar verwachting zal de smartwatch echter wel zo’n 1200 dollar gaan kosten. Maar dan heb je wel een exclusief ‘slim’ klokje, het gaat hier namelijk om een Collector’s Editions waar er maar 500 van gemaakt zullen worden. Of er ook een gewone variant komt is niet duidelijk. Eén ding is zeker: als James Bond op zoek is naar een smartwatch, kiest hij ongetwijfeld deze.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *