Snapchat dist Facebook: slaat bod van 3 miljard dollar af

Facebook snap chat
Snapchat doet het goed. Facebook zou daarom onlangs 3 miljard dollar voor de chatapp geboden hebben. Maar de 23-jarige CEO van Snapchat is hebberig en denkt dat de app volgend jaar meer waard zal zijn.

Met Snapchat kan je vrienden vieze leuke foto’s of berichtjes sturen, die vervolgens tussen de 1 en 10 seconden (afhankelijk van wat je instelt), getoond worden aan de ontvanger. Een slim idee van CEO Evan Spiegel, want momenteel worden er dagelijks zo’n 350 miljoen snaps verstuurd. Dat zijn er 300 miljoen meer dan in februari het geval was.

De app groeit dus snel. Spiegel denkt dan ook dat de populariteit van de app zijn piek nog lang niet heeft bereikt. Volgens de Wall Street Journal zal hij pas volgend jaar een eventueel bod gaan overwegen.

Afgelopen jaar zouden verschillende investeerders al miljoenen dollars in de chatapp hebben gestoken en zou de applicatie momenteel 3,8 miljard dollar waar zijn. Dus nog even omhoog met dat bod!

3 reacties

  • @black.wizard: zeker weten!

   alhoewel ik dezelfde keuze gemaakt zal hebben.
   die groei is niet vanuit het niets gekomen (lees: je aars eraf werken) en die vele uren wil je met een visie waar je creatie heen moet gaan niet verloren laten gaan / verkopen.

   als ik hem was zou ik statistieken geheim proberen te houden, en last second verkopen als het fout lijkt te gaan, zoals Hyves > Telegraaf X’D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *