Sony introduceert witte variant van de Playstation 4

Sony introduceert witte variant van de Playstation 4
Een game waar reikhalzend naar wordt uitgekeken is Destiny van de Amerikaanse software-ontwikkelaar Bungie. Op E3 heeft Sony niet alleen de game aangekondigd, er werd ook een bundel met een witte Playstation 4 gepresenteerd.

De witte Playstation 4 werd op gamebeurs E3 samen met het spel Destiny aangekondigd. De bundel zal vanaf 9 september in de winkel liggen, inclusief een witte DualShock-controller en 30 dagen toegang tot Playstation Plus. Het is nog niet bekend gemaakt of en wanneer de witte PS4 ook los wordt verkocht. Momenteel is de €399 kostende PS4 alleen in het zwart te verkrijgen.

Destiny

De makers van Halo slaan met Destiny een andere weg in. Het speelt zich 700 jaar in de toekomst af, in een periode na de ‘golden age’. Na deze gouden jaren van ontdekking en vrede heerst er een oorlog en zal je een ras moeten kiezen. Het spel wordt omschreven als een MMORPG (massively multiplayer online role-playing game) waarin je alleen of samen moet vechten tegen een invasie van aliens.

Je hoeft trouwens niet tot september te wachten om Destiny te kunnen spelen, vanaf 17 juli is er een open beta van de game beschikbaar. Je kunt je via Sony ook inschrijven voor een driedaagse toegang tot het spel, die je van 12 t/m 15 juni toegang geeft tot de alfa versie.

De nieuwste trailer check je hieronder:
[gv data=”clRpcIHpmoY”][/gv]

De aankondiging van de bundel:
[gv data=”EfdA6dghI0k”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *