Sony wil voor april 5 miljoen PS4’s verkopen

PlayStation 4 verkoopcijfers
In slechts iets meer dan 4 maanden tijd wil Sony minimaal 5 miljoen mensen gelukkig maken met een PlayStation 4. Dat zijn best veel spelcomputers in een korte periode. Zeker als je bedenkt dat de PS4 pas op 22 februari in Japan wordt gelanceerd.

Het financiële boekjaar van Sony eindigt op 31 maart 2014 en voor die tijd wil het Japanse bedrijf minimaal 5 miljoen PS4’s verkocht hebben. Ter vergelijking, van de PlayStation 3 werden in de eerste zeven maanden ‘slechts’ 4,28 miljoen stuks verkocht waren.

En toen kwam de nieuwe PlayStation ook gelijk in thuisland Japan op de markt, iets wat nu niet het geval is. Pas in februari kunnen Japanners, officieel, een PS4 kopen. Nu maar hopen dat er geen al te grote tekorten ontstaan. (via: theverge.com)

[lg_folder folder=”Sony/PlayStation_4/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Zolang ze er maar genoeg kunnen leveren dan! Zelf sla ik ‘m voorlopig even over. Mijn ps3 heeft voornamelijk als media streamer gediend, maar dankzij de implementatie van cinavia heeft hij lange tijd stof staan happen! (f*ck you sony!)

    Nu gta 5 uit is eindelijk weer eens kunnen gebruiken als echte game console. De meeste spellen speel ik op pc tegenwoordig.

  2. Ik sla de hele volgende generatie even over. Shit is te duur en als ik zie welke bugs er allemaal waren in de spellen die ik speel (fallout en andere bethesda rommel) is het verstandiger om pc te gaan. Daar komen namelijk wel genoeg fixes uit. En zelfs mods.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *