Specs en render van Moto X (2017) gelekt

Wil jij deze nieuwe smartphone?
Er is een nieuwe Motorola telefoon in aantocht!

Er komt een nieuwe Motorola telefoon, waarschijnlijk onder de naam Moto X (2017). Het is nog niet bekend of dit ook de officiële naam van de nieuwe smartphone zal zijn.

Op Twitter heeft gebruiker Roland Quandt een aantal specificaties van deze telefoon openbaar gezet.

Zo zou de telefoon bekend staan onder codenaam Sanders. Verder zou de smartphone gebruik maken van een Qualcomm Snapdragon 625 processor met Adreno 506 GPU en is er 3 of 4 GB RAM-geheugen.

Verder kun je kiezen uit 32 GB of 64 GB aan intern geheugen en heb je een camera van 13 megapixels. Het is niet duidelijk hoeveel megapixels de selfie camera heeft.

Ook gaan er geruchten dat er nog een andere Motorola telefoon in de maak is met soortgelijke specificaties. Het enige verschil is dat deze telefoon alleen een 12 megapixel camera aan de achterkant heeft. Je zou kunnen zeggen dat dit de goedkopere variant is van de Moto X (2017).

De render van de Moto X (2017) laat duidelijk zien dat er sprake is van een dual-camera systeem op de achterkant van de telefoon. Verder lijkt het erop dat er op de voorkant van de telefoon sprake is van een vingeradrukscanner en een flitser voor je selfies.

Motorola is tegenwoordig een merk van Lenovo en dat bedrijf heeft nog niets losgemaakt over de nieuwe Moto X.

UPDATE: de X4 is officieel, all info lees je HIER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *