Staand en zittend werken met dit IKEA bureau

IKEA-Bekant
Met een druk op de knop verstelt dit bureau zich voor de staande en zittende werker.

Heel de dag achter een bureau zitten is niet gezond, terwijl een volledige werkdag achter een bureau staan ook niet goed voor je is. Er zal dus een gouden middenweg gevonden moeten worden, en daar is het Bekant bureau van IKEA voor gemaakt.

Aan de onderkant van het bureaublad zit een klein grijs paneeltje, waar twee pijlen op staan. Door een knopje in te drukken schuiven de twee poten in of uit, zodat er een groot verschil in hoogte ontstaat.

Relatief goedkoop
Dit is niet de eerste keer dat er een dergelijke hybride wordt uitgevonden, maar met een prijs van 569 euro is het wel relatief betaalbaar. Wil jij soms even je benen strekken, maar vind je een hamsterwiel te ver gaan, dan kun je de Bekant hier bestellen. Wat zullen de IKEAhackers van dit bureau kunnen maken?

4 reacties

  1. Goed dat de verstelknopjes aan de onderkant zitten. Mijn ervaring met knopjes aan de bovenkant is namelijk dat iedere collega die op je beeldscherm mee wilt kijken met de ellebogen op die knopjes leunt. En dan ook nog schrikken haha.
    Goed tot zover mijn bijdrage aan dit nuttige artikel.

  2. Hmm, ben benieuwd hoe dit verkoopt. Aangezien dat 570 euro niet heel goedkoop is en Ikea in het algemeen toch wel echt het goedkope segment is.

    Op mijn werk stond heel het gebouw er mee vol overigens (niet dit model). Van de 1000 mensen ken ik er slechts 1 die het gebruikte.

  3. Ik heb jaren lang staand en zittend achter mijn hoge teken tafel gewerkt. Heerlijk werken. af en toe even afwisselen. Je kon die niet in hoogte verstellen maar had er een hoge stoel bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *