Star Wars goodness: BB-8 droid vrijdag te koop

rollen voor je leven!
Uiteraard heeft iedereen de trailer van The Force Awakens al tien keer (minimaal) bekeken. En dus de schattige R2-D2 achtige BB-8 gezien. Dankzij Sphero kun je hem vrijdag kopen.

Het ziet er allemaal wat beter uit dan het zelfbouwprojectje waar we al eerder over schreven. Sphero, die je al kent van de afstandsbestuurbare bal die duur is en waar je eigenlijk niks mee kunt doen, maakt nu iets wat wel leuk is, maar waar je ook weer niks mee kunt doen: een BB-8 droid uit Star Wars.

Aanstaande vrijdag is de dag dat de Force een beetje gaat awakenen, en dus komen dan alle merchandise-dingetjes op de markt: Force Friday. Een daarvan is dus deze Sphero BB-8. Je kunt hem met een app bedienen vanaf je smartphone, maar je kunt hem ook zijn robotige gang laten gaan door hem in de patrol-mode te zetten. Dan rijdt hij dus in het wilde weg op en neer.

Jammer dat er geen cameraatje in het hoofd van de droid is ingebouwd. Het is dus eigenlijk vooral een Sphero met een hippe Star Wars wrap eromheen. Toch leuk en als je nog $149,99 hebt liggen kun je hem dus vrijdag aanschaffen.

Eén reactie

  1. Echt een leuke impuls aankoop hebbeding.
    Geinig om te hebben maar denk na 1 dag al een beetje beperkt en saai. Een beetje het RC mini helicopter/drone gebeuren van de laatste jaren. Staan meestal na een paar dagen ook ergens stof te happen.

    Leuk voor hen met genoeg geld die niet meer weten wat ze ermee moeten doen, en voor de echte Star Wars fans natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *