Stoppen providers met het aanbieden van de Note 7?

providers stoppen galaxy note 7
Als Samsung het probleemtoestel zelf niet uit de verkoop haalt, doen providers het wel.

Samsung blijft in de problemen raken met de Galaxy Note 7. Na een hoop explosiegevallen werd het vlaggenschip van Samsung vorige maand met succes teruggeroepen en vervangen en leek het erop dat Samsung weer wat vertrouwen kon gaan terugwinnen bij de consument. Daar kwam echter snel verandering in toen bleek dat ook een vervangend toestel in de brand was gevlogen.

Inmiddels is de Amerikaanse consumentenorganisatie Consumer Product Safety Commission (CPSC) de vervangende toestellen aan het onderzoeken om Samsung mogelijk te verplichten tot een nieuwe terugroepactie. Maar Samsung krijgt er nu nog een probleem bij. Bloomberg meldt namelijk dat telefoonprovider AT&T, één van de grootste Amerikaanse providers, twijfelt om te stoppen met het verkopen van de Galaxy Note 7. AT&T gaat hier vrijdag mogelijk een uitspraak over doen. Of andere providers dit ook overwegen is nog niet duidelijk.

Veel providers zijn al begonnen met het aanbieden van alternatieve smartphones wanneer consumenten een Note 7 komen omruilen. Het lijkt er dus op dat het nog wel even kan duren voordat het vertrouwen in Samsung weer herstelt is, als dat überhaupt gebeurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *